Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk


Jun 11, 2023

I denne 62. episode af Geekcast.dk, får vi, som et sidste farvel til Marvels Cinematic Universe, den tredje fortælling om Guardians of the Galaxy af skaberen James Gunn, inden han hopper over til konkurrenten DC for at få styr på det univers. Det er seks år siden hele holdet var med i deres egen film, men de har haft mange gæsteoptrædender i adskillige MCU-film siden da, og senest fik de deres helt egen Holiday Special.

 

I en anden afkrog af Marvels spraglede multivers finder vi Spider-Man, denne gang i en opfølger til den fuldkommen fantastiske animerede Spider-Man: Into the Spider-Verse fra 2018. Spider-Man Across the Spider-Verse Part One er den mundrette titel på denne toer, og den opmærksomme lytter skal lægge mærke til Part One i titlen, selvom det er fjernet i markedsføringen af filmen.

 

Endelig runder vi af med alternative visioner af Star Wars-universet, når vi ser på de to sæsoner af Star Wars Visions, hvor forskellige animationsstudier fortolker 46 års Star Wars i deres egne, korte fortællinger.

 

Derudover er der nyheder, trailere og Meep Meep-sektionen, som altid.