Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk

May 10, 2024

I denne 69. epsiode byder vi dig til velkommen til Ghostbusters: Frozen Empire, hvor vi kan hoppe til en humoristisk horror-verden, hvor spøgelser kan være både gode og onde, og en verden, hvor Dan Akroyd stadig tror han er sjov, og hvor Bill Murray dukker op en gang imellem for at gøre Bill Murray-agtige ting....


Mar 14, 2024

I denne 68. Episode gang tager vi dig med ind i biografen og ser Denis Villeneuves nyeste film, efterfølgeren til Dune fra 2021, som bare hedder Dune Part Two. Igen har vi Timothee Chalamet som Paul Atreides, Rebecca Ferguson som Lady Jessica, Pauls mor, Zendaya som Chani og Javier Bardem som Stilgar.

 


Feb 23, 2024

Vi starter denne gang med en gyserfilm om en balsameret hånd i den australske Talk to Me af brødrene Phillipou. Vi glider videre til den sidste film af mesteren Hayao Miyazaki - denne gang skulle det være hans sidste film - Drengen og Hejren, eller som den japanske titel hedder: “Kimitachi wa dô ikiru ka” -...


Jan 6, 2024

Vi optog denne 66. episode i vores juleferie, hvor spil-controllerne var opladede og konsollerne opdaterede, og vi uden dårlig samvittighed kunne synke dybt, dybt ned i sofaen for at få has på de xenomorphs, der har invaderet vores bosættelse på planeten LV-432.

Vi starter podcasten ved at kaste os i armene på...


Nov 4, 2023

I sci-fi filmen af manden bag Rogue One, The Creator, har kunstig intelligens udviklet sig til en næsten selvstændig race, og har kastet en atombombe ud over Los Angeles. Det leder naturligvis til en udslettende krig mellem mennesker og AI.

 I den brutale The Boys-verden er Gen V en ny spinoff til den ekstremt...