Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk


Jan 14, 2020

Velkommen til Danmarks måske mest nørdede podcast, hvor vi bl.a. byder på en intergalaktisk pissekonkurrence, en alternativ virkelighed med Robert Redford som præsident, og en talende isbjørn, der savner sin rustning.

I denne 32. episode af Geekcast.dk, podcasten for dig der er kæmpe fan af science-fiction, fantasy, horror og superhelte-genrerne, bringer vi dig først helt tæt på tv-serie-udgaven af Philip Pullmans bøger i His Dark Materials. Sammen med Dwayne Johnson dykker vi endnu engang ind i fantasy-universet Jumanji i den tredje film i serien - The Next Level.

Vi skal kort indover endnu en fortsættelse, når vi i Meep Meep-sektionen ser på Doctor Sleep, Stephen Kings efterfølger til den ikoniske gyser The Shining. Derfra hopper vi til plottvist-mesteren Damon Lindelof, der har skabt endnu en fortsættelse, denne gang af tegneserien Watchmen af samme navn skabt af Alan Moore, som er blevet omsat til en tv-serie. Vi runder af med et gensyn med Gary Goodspeed, HUE, KVN og Quinn, når vi ser på anden sæson af science-fiction animationsserien Final Space.