Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk


Feb 9, 2019

I denne episode starter vi med at guide dig ind i Shyamalaverse, det selvskabte univers for M. Night Shyamalans film nu, hvor hans seneste biograffilm, Glass, lægger sig i kølvandet på både Unbreakable og Split.

Vi bliver i tegneserieuniverserne, hvor de unge superhelte fra Teen Titans har fået deres egen serie på streamingtjenesterne med den korte titel - Titans. Men den er bestemt ikke egnet for børn...

Har du tænkt over, hvordan det egentlig er, at være en Star Wars Stormtrooper? Det finder vi ud af, når vi taler med Lasse Karlsson fra Troopers For Charity, der har båret sit Sandtrooper kostume til mange arrangementer.

Vi introducerer også et nyt segment, vi har valgt at kalde Meep Meep, hvor vi laver lynanmeldelser af alt det andet, vi også har oplevet.

I Retrohjørnet tager vi fat på en ægte klassiker fra før vi blev født. Psycho fra 1960 er Alfred Hitchkocks mest berømte gyserfortælling, og vi dykker ned i filmen og ser på, om den stadig holder, her 59 år efter premieren.

Endelig bevæger vi os over i cli-fi-subgenren, altså de science-fiction fortællinger, der kredser omkring ødelæggelsen af vores planet, med den lille film IO på Netflix.

2:30 Nyheder og trailere
17:30 Glass
31:30 Teen titans og den nye serie på Netflix
52:10 Troopers for charity
1:16:00 Meep Meep med Finale og Troldspejlet live
1:21:00 Io
1:30:00 Psycho