Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk


May 24, 2021

Velkommen til den 44. episode af Geekcast.dk, hvor vi har set monsterkampen Godzilla vs Kong på det store lærred, men Matias har også set Chaos Walking med Daisy Ridley, Tom Holland og Mads Mikkelsen, der alle er havnet på en planet uden kvinder, og hvor alles tanker er synlige for andre.

Tiden siden sidste episode har vi dog også fordrevet foran husalteret, hvor vi både har set den Oscarnominerede Love and Monsters og en lille håndfuld nye tv-serier. I Marvel-universet er det første sæson af Falcon and the Winter Soldier, hvor de to mindre kendte helte må kæmpe med efterdønningerne af The Blip, hvor halvdelen af af Jordens befolkning forsvandt i fem år.

I den animerede Invincible følger vi den unge superhelt af samme navn, hvis superheltefar muligvis har massakreret det stærkeste superhelteteam Jorden kan byde på. Og i Solar Opposites lander en familie af rumvæsener på Jorden efter deres planet er eksploderet, og vi følger dem i deres forsøg på at leve sammen med menneskerne i fordragelighed - spoiler, det kan de ikke!

0.00 - Intro, nyheder og trailere
0.22 - Godzilla vs Kong
0.32 - Chaos Walking
0.40 - Falcon and the Winter Soldier
0.56 - Meep Meep
1.05 - Love and Monsters
1.15 - Invincible
1.25 - Solar Opposites
1.32 - Afslutning