Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk


Oct 14, 2019

Velkommen til den 29. episode af Geekcast.dk, podcasten for dig der elsker superhelte-, scifi-, fantasy- og horror-genrerne. Denne gang har vi dækket alle flanker af, da vi har anmeldelser indenfor alle fire kategorier!

Vi kickstarter episoden med et kig på Joaquin Phoenix i rollen som den sørgmodige klovn, der ender med at blive Batmans nemesis i filmen Joker. Vi flyver langt ud i verdensrummet sammen med Brad Pitt, der ikke bare leder efter sin far, men måske også med meningen med livet i Ad Astra.

Efter et kort pitstop i Meep Meep-sektionen, rejser vi tilbage til 80’erne for at opleve forhistorien til den klassiske fantasyfilm Den Sorte Krystal, der nu er tilbage i en ti episoders serie på streaming-kanalen Netflix. Vi bliver i fantasy-universet med serien Carnival Row, hvor Cara Delevingne og Orlando Bloom er fabelvæsener i en brutal verden sat i Viktoriatiden.

Vi slutter i den dystre kategori med anden del af gen-filmatiseringen af Stephen Kings bog IT - IT Part 2, en fortsættelse til den yderst succesfulde IT fra 2017.