Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk


Jan 6, 2024

Vi optog denne 66. episode i vores juleferie, hvor spil-controllerne var opladede og konsollerne opdaterede, og vi uden dårlig samvittighed kunne synke dybt, dybt ned i sofaen for at få has på de xenomorphs, der har invaderet vores bosættelse på planeten LV-432.

Vi starter podcasten ved at kaste os i armene på Zack Snyder i den første film i hans nye sci-fi-univers - Rebel Moon: Part One - Child of Fire. En film han oprindeligt prøvede at pitche til Kathleen Kennedy som en Star Wars-film, og en film der får en R-rated Director’s Cut snart.

Og så vender vi tilbage til monster-rødderne med Godzilla: Minus One, der kortvarigt gik i de danske biografer. En slags reboot af den japanske version - Gojira - hvor vi er med de japanske soldater, der først støder på monsteret i de sidste dage af Anden Verdenskrig.

På streamingfronten har vi set den animerede serie Scott Pilgrim Takes Off, hvor vi genbesøger historien om Scott der i sine drømmer møder Ramona Flowers - kvinden i hans liv. Problemet er bare, at for at blive kæreste med hende, skal han først besejre hendes syv onde eks-kærester. Denne gang fortalt med et helt særligt tvist.

Vi runder podcasten af med vores lettere forsinkede anmeldelse af den seneste MCU-film, The Marvels, hvor Captain Marvel, Ms. Marvel og Monica Rambeau skal forsøge at koordinere deres evner for at besejre Dar-Benn, den nye Kree-leder.