Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk


Sep 17, 2023

Vi starter med at anmelde den nyeste Star Wars-serie på Disney+ - Ahsoka. En serie skabt af den ultimative Star Wars-nørd Dave Filoni, som har givet os mange rigtigt fede animerede serier i Star Wars-universet og har været med til at sætte sit præg på The Mandalorian.

Vi græd, da spiludvikleren Telltale Games gik konkurs i 2018, men glæden var stor da det nyrestrukturerede LCG Entertainment opkøbte alle rettighederne, og nu er der nyt fra dem. Denne gang med seje Camina Drummer fra The Expanse-universet i hovedrollen i spillet The Expanse: A Telltale Series. Kan spillet genskabe den helt særlige stemning som både tv-serien og bøgerne fremtryllede og hvordan fungerer en prequel-historie med en karakter vi ved overlever?

I en helt anden boldgade har vi også set den animerede film, Nimona, på Netflix. Fortællingen om to udstødte karakterer i en sci-fi-ridderverden blev reddet af Annapurna Pictures og Netflix, da Blue Sky Studios lukkede ned som en konsekvens af Disney-opkøbet. Men kan den stå ud fra den myriade af animationsfilm som markedet spytter ud for tiden?

Velkommen til denne 64. episode af Geekcast.dk, podcasten for dig der knuselsker sci-fi-, horror-, fantasy- og superhelte-genrerne med dine to værter Kasper “Thrawn” Mortensen og Matias “Beltalowda” Stuven.

Tiderne i denne episode er: 

0:00 Intro, nyheder og trailere
0:30 Ahsoka sæson 1
0:49 The Expanse: A Telltale Series
1:08 Nimona
1:19 Meep Meep