Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk


Dec 26, 2022

Velkommen til årets sidste episode af Geekcast.dk, podcasten for dig der knuselsker science-fiction-, horror-, fantasy- og superheltegenrerne. I denne juleferie-udgave har vi tre lækkerier med i gavesækken.

Vi lægger an med den første helt-nede-på-jorden Star Wars tv-serie nogensinde. Væk er jedier, sith-lords, lyssværd og den udvidede Skywalker-familie. Vi følger i stedet Andor Cassian i årene op til Rogue One-filmen i tolv episoder, hvor han langsomt bliver den rebelske oprører som vi kender fra filmen.

Vi forbliver i science-fiction-genren med den stærkt ventede opfølger til den bedste indtjenende film nogensinde - Avatar fra 2009. I Avatar Way of the Water følger vi igen eks-militærmanden Jake Sully og høvdingens datter Neytiri, hvor de skal beskytte planeten fra en ny trussel.

Vi runder podcasten af med et besøg i den mere forladte del af Detroit, hvor Tess har lejet et hus, da hun skal til jobsamtale i byen dagen efter. Huset viser sig at være i en forladt del af byen, hvor der er meget mørkt om aftenen. Og da hun ankommer er der en mand i huset, der også har booket stedet.