Preview Mode Links will not work in preview mode

GeekCast.dk

Nov 10, 2019

I denne 30. episode af GeekCast.dk-podcasten har vi lidt af hvert med i godteposen. Vi åbner først for den snævre sub-genre Comedy-Fantasy med anden sæson af den animerede serie Disenchantment. Vi bliver i mixed-genre-godteposen med ZomCom-filmen Zombieland 2: Double Tap, som vi har set i biografens mørke.

Efter...


Oct 14, 2019

Velkommen til den 29. episode af Geekcast.dk, podcasten for dig der elsker superhelte-, scifi-, fantasy- og horror-genrerne. Denne gang har vi dækket alle flanker af, da vi har anmeldelser indenfor alle fire kategorier!

Vi kickstarter episoden med et kig på Joaquin Phoenix i rollen som den sørgmodige klovn, der...


Sep 2, 2019

Efter sommerferien, er vi i gang igen. Denne gang med endnu en tur til Hawkins, Indiana, hvor vi følger Mike, Dustin og de andre in Stranger Things, sæson 3 på Netflix. Nu med onde russere! Lever den op til de tidligere sæsoner i serien?

En anden serie, som vi har kigget på, er The Boys på Amazon - i en verden,...


Jul 14, 2019

Velkommen til en sommerudgave af Geekcast.dk

I biografens lækre sæder har vi set den formelle afslutning på Marvel Cinematic Universe fase 3, Spider-Man: Far From Home.

På tv-serie-fronten har vi kastet os over femte sæson af science-fiction what-if antologi-serien Black Mirror, samt fundet vej til den...


Jun 19, 2019

Det er nørdernes højsæson. Sidst så vi Avengers Endgame, og denne gang er det den afsluttende sæson af Game of Thrones. Det bliver ikke større.  

Alt tyder også på, at Dark Phoenix bliver den sidste X-Men film i denne omgang inden en Marvel reboot efter købet af Fox filmstudierne. Tegneserien er fantastisk, men...